Huso Huso Beluga Kaviaar

136,80 - 2.900,00

Kaviaar van een speciale Huso-Huso (Aquafarming). Genomen uit minstens 16 jaar volwassen steur. Eieren met een korrelgrootte van ongeveer 3,3 tot 3,5 mm nog groter.

VEILIGE BETALINGEN
  • Stripe
  • Visa kaart
  • MasterCard
  • American Express
  • Ontdek Card
  • PayPal
  • Apple Pay
COD: NB categorie: Label: , , ,

Kaviaar geproduceerd door een speciale Huso-Huso via het innovatieve Aquafarming-proces vertegenwoordigt het toppunt van culinaire uitmuntendheid. Deze state-of-the-art methode zorgt voor een duurzame aanpak van de kaviaarproductie, met behoud en bescherming van de kostbare steursoorten.

Om perfectie te bereiken, wordt de kaviaar genomen van volwassen steuren die minstens 16 jaar oud zijn. Deze groeiperiode geeft de eieren superieure kwaliteit en sublieme smaak, het resultaat van jarenlange liefdevolle en geduldige zorg.

De korrelgrootte van de kuit is van een unieke verfijning, met een diameter van ongeveer 3,3 tot 3,5 mm, wat het weelderige en uitnodigende uiterlijk van de kaviaar verder versterkt. Parels, met hun gladde uiterlijk en verleidelijke glans, zijn een explosie van elegantie en verfijning.

Deze bijzondere kaviaar is een symfonie van smaaksensaties. De rijke en omhullende geur anticipeert op de buitengewone smaak die op het punt staat aan te komen, terwijl de smaken met elkaar verweven zijn in een harmonieus spel van geneugten. De smaak is een viering van de meest subtiele nuances, met delicate en complexe tonen die het gehemelte uitnodigen tot een ongeëvenaarde zintuiglijke reis.

De kuit van Huso-Huso kaviaar is nog groter, wat resulteert in een unieke smaakbeleving. Deze luxueuze parels smelten in de mond met elegantie en geven een rijke smaak vrij die het gehemelte doet verlangen naar meer.

Het Aquafarming-proces geeft deze kaviaar een uniek en onderscheidend karakter. Dankzij duurzaam en verantwoord beheer is het mogelijk om kaviaar te waarderen zonder het voortbestaan ​​van steuren in het wild in gevaar te brengen. Innovatie en inzet voor het behoud van mariene hulpbronnen worden perfect gecombineerd met gastronomische uitmuntendheid, waardoor een culinaire ervaring als geen ander ontstaat.

Bij elke hap kaviaar van een speciale Huso-Huso proef je de vrucht van de culinaire kunst en toewijding aan perfectie. Deze kaviaar vertegenwoordigt een authentieke gastronomische schat, een eerbetoon aan de natuur en het menselijk vakmanschap. Geniet van elk moment dat u deze unieke delicatesse proeft, een viering van smaak en passie voor kwaliteitsvoedsel. Of het nu gaat om een ​​feest, een romantisch diner of een speciale gelegenheid, kaviaar van een speciale Huso-Huso zal elk moment omtoveren tot een onvergetelijke ervaring van luxe en verfijning.

Vervaldatum: 6 maanden.

gewicht NB
Formaat

30g, 50g, 100g, 1000g

Merk

HS-code

16043100

Belastingtarief

22

Land van herkomst

Italië

Beoordelingen

Nog steeds geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beluga Huso Huso Kaviaar” te beoordelen