PRESENTATIE
TRUFFLEAT & UGOLINI

Hallo ik ben Roberto Ugolini, oprichter van het bedrijf Truffleat srl

die al meer dan 10 jaar actief is in de marketing van verse truffels en exclusieve Italiaanse kwaliteitsproducten, met en zonder truffels.

De truffelmarkt is booming, met een groeitrend van minimaal 12% per jaar.

Ons bedrijf houdt zich bezig met de levering van gastronomische producten voor het horeca- en retailkanaal: condimenten, zout, sauzen, snacks, extra vergine olijfolie, pasta, met en zonder truffels.

In Italië is het bekend dat elke regio zijn eigen schatten voor zijn keuken heeft. Elk ingrediënt telt, niet alleen de geheimen van de chef en oma!

Ik ben zelf op zoek gegaan naar deze schatten, een voor een, waarbij ik elke producent persoonlijk heb ontmoet, elk product heb geproefd om te getuigen van zijn goedheid, en vervolgens de twee exclusieve lijnen heb gecreëerd die ik u ga presenteren.

We bieden drie lijnen van Italiaanse uitmuntendheid, de eerste gewijd aan truffelliefhebbers "LINEA TRUFFLEAT”, de tweede gewijd aan kaviaarliefhebbers “LINEA CAVIAREAT” en de derde voor liefhebbers van een uitstekende Italiaanse keuken “LINEA UGOLINI'.

U kunt onze catalogi en prijslijsten met consumentenprijzen bekijken (voor GROOTHANDEL zijn er prijzen op maat) door de PDF in lage of hoge resolutie te downloaden, klik op bovenstaande links.

ROBERTO UGOLINI
OPRICHTER EN WERELDWIJDE VERKOOPDIRECTEUR

E-mail: globaal@truffleat.com
Telefoon: + 393515111273
WhatsApp: + 393515111273

Als u geïnteresseerd bent in een van de LuxurEat-producten en een mogelijke zakelijke onderneming wilt bespreken, neem dan contact met ons op.