10 resultaten weergegeven

 • Balsamico azijn van Modena IGP met truffel 100 ml

  8,43

  Condiment op basis van balsamicoazijn uit Modena op smaak gebracht met truffels. Het is ideaal als specerij op salades, risotto's, eieren, vleeswaren en kazen.

  Shop nuBezig met laden gedaan
 • Dressing met witte truffelsmaak op basis van extra vierge olijfolie 100 ml

  6,60

  Extra vierge olijfolie met witte truffelsmaak. Het is ideaal als kruiderij voor croutons en vullingen voor voorgerechten, voor- en hoofdgerechten, omeletten en in ieder geval als basis voor alle gerechten met truffels.

  Shop nuBezig met laden gedaan
 • EVO OIL Extra vergine olijfolie op smaak gebracht met witte truffel

  6,45 - 9,15

  Condiment op basis van extra vierge olijfolie op smaak gebracht met witte truffel (knol magnatum pico). Het is ideaal als kruiderij voor croutons en vullingen voor voorgerechten, voor- en hoofdgerechten, omeletten en in ieder geval als basis voor alle gerechten met truffels. Onze fijn geïnfuseerde extra vergine olijfolie is een culinair genot. Boterachtig en zacht van textuur en boordevol smaak, deze oliën zullen veeleisende fijnproevers en beginnende koks tevreden stellen. Onze witte truffelolie is voortreffelijk geproduceerd in kleine batches door ambachtslieden die fijne truffels dopen in extra vierge olijfolie en is dunner dan onze zwarte truffel.

  ScegliBezig met laden gedaan
 • EVO OIL Extra vierge olijfolie met zwarte truffelsmaak

  6,00 - 8,85

  Condiment op basis van extra vierge olijfolie op smaak gebracht met zwarte truffel (tuber melanosporum vitt). Het is ideaal als kruiderij voor croutons en vullingen voor voorgerechten, voor- en hoofdgerechten, omeletten en in ieder geval als basis voor alle gerechten met truffels. Onze fijn geïnfuseerde extra vergine olijfolie is een culinair genot. Boterachtig en zacht van textuur en boordevol smaak, deze oliën zullen veeleisende fijnproevers en beginnende koks tevreden stellen. Onze zwarte truffelolie is voortreffelijk geproduceerd in kleine batches door ambachtslieden die fijne truffels dopen in extra vierge olijfolie en is sterker dan onze witte truffel.

  ScegliBezig met laden gedaan
 • Extra vierge olijfolie met witte truffel

  5,46 - 8,97

  Kruiderij met witte truffelsmaak op basis van extra vierge olijfolie. Het is ideaal als kruiderij voor croutons en vullingen voor voorgerechten, voor- en hoofdgerechten, omeletten en in ieder geval als basis voor alle gerechten met truffels.

  ScegliBezig met laden gedaan
 • Extra vierge olijfolie met witte truffel 250 ml

  8,97

  Condiment op basis van extra vierge olijfolie op smaak gebracht met witte truffel (knol magnatum pico). Het is ideaal als kruiderij voor croutons en vullingen voor voorgerechten, voor- en hoofdgerechten, omeletten en in ieder geval als basis voor alle gerechten met truffels.

  Shop nuBezig met laden gedaan
 • Kosher witte truffel extra vierge olijfolie 250 ml

  16,80

  Kruiderij met witte truffelsmaak op basis van extra vergine olijfolie. Kosjer gecertificeerd. Olie voor het op smaak brengen van voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, croutons en andere soortgelijke producten.

  Shop nuBezig met laden gedaan
 • Extra vierge olijfolie met zwarte truffel

  5,13 - 8,70

  Specerij op smaak gebracht met zwarte truffel op basis van extra vergine olijfolie. Het is ideaal als kruiderij voor croutons en vullingen voor voorgerechten, voor- en hoofdgerechten, omeletten en in ieder geval als basis voor alle gerechten met truffels.

  ScegliBezig met laden gedaan
 • Extra vergine olijfolie met zwarte truffel 250 ml

  8,70

  Kruiderij op basis van extra vierge olijfolie op smaak gebracht met zwarte truffel (tuber melanosporum vitt). Het is ideaal als kruiderij voor croutons en vullingen voor voorgerechten, voor- en hoofdgerechten, omeletten en in ieder geval als basis voor alle gerechten met truffels.

  Shop nuBezig met laden gedaan
 • Truffelvinaigrette 100 ml

  8,64

  Condiment op basis van extra vierge olijfolie en balsamico azijn van Modena IGP. Het is ideaal als specerij op salades, risotto's, eieren, vleeswaren en kazen.

  Shop nuBezig met laden gedaan