1-12 weergave van 17-resultaten

 • Witte truffelboter

  10,71 - 48,09

  Specialiteiten op basis van boter en witte truffel. Het is ideaal als kruiderij voor croutons en vullingen voor voorgerechten, voor- en hoofdgerechten, omeletten en in ieder geval als basis voor alle gerechten met truffels.

  ScegliBezig met laden gedaan
 • Pecorino Romano DOP creme met gewaardeerde zwarte truffel 80 gr

  8,64

  Specialiteiten op basis van Pecorino Romano DOP en gewaardeerde zwarte truffel. Het is ideaal als kruiderij voor croutons en voorgerechten.

  meerBezig met laden gedaan
 • Ketchup en zomertruffel 90 gr

  5,82

  Specialiteiten op basis van ketchup en zomertruffel. Ideaal voor het kruiden van vlees, koude gerechten, gekookt vlees, salades.

  Shop nuBezig met laden gedaan
 • Glutenvrije ketchup en zomertruffel 90 gr

  8,15

  Compacte ketchupcrème met 3% zwarte zomertruffel. Ideaal voor het kruiden van vlees, koude gerechten, gekookt vlees, salades.

  Shop nuBezig met laden gedaan
 • Mayonaise en zwarte zomertruffel 80 gr

  5,82

  Compacte crème op basis van mayonaise en zwarte zomertruffel. Ideaal voor het kruiden van vis, schaaldieren, vlees, koude gerechten, gekookt vlees, salades.

  meerBezig met laden gedaan
 • Mostarda en zwarte zomertruffel 80 gr

  6,24

  Specialiteiten op basis van mosterd en zwarte zomertruffel. Ideaal voor het kruiden van vis, schaaldieren, vlees, koude gerechten, gekookt vlees, salades.

  Shop nuBezig met laden gedaan
 • Zwarte zomertruffel barbecuesaus 80 gr

  5,82

  Halfvloeibare saus met tomatenpuree voor barbecue, met zwarte zomertruffel. Met zijn bijzondere smaak en rookaroma past hij goed bij verschillende soorten vlees en groenten.

  Shop nuBezig met laden gedaan
 • Truffel sojasaus 100 ml

  6,15

  Condiment op basis van truffel-sojasaus. Heerlijk bij sushi en sashimi en als kruiderij voor salades, rijst en vis. Het verbetert de smaak van het voedsel waarmee het wordt vergezeld, waardoor het lekker en smakelijk wordt.

  Shop nuBezig met laden gedaan
 • Zwarte saus met zwarte zomertruffel 5% 180 gr

  9,30

  Zwarte saus met 5% zwarte zomertruffel. Het is ideaal als kruiderij voor croutons en vullingen voor voorgerechten, voor- en hoofdgerechten, omeletten en als basis voor alle gerechten met truffels.

  Shop nuBezig met laden gedaan
 • Zwarte zomertruffel truffelsaus

  3,75 - 16,50

  Zwarte zomertruffel en champignonsaus. Het is ideaal als kruiderij voor croutons en vullingen voor voorgerechten, voor- en hoofdgerechten, omeletten en als basis voor alle gerechten met truffels.

  ScegliBezig met laden gedaan
 • Truffelsaus met witte truffel

  7,74 - 13,50

  Specialiteiten met witte truffel. Het is ideaal als kruiderij voor croutons en vullingen voor voorgerechten, voor- en hoofdgerechten, omeletten en als basis voor alle gerechten met truffels.

  ScegliBezig met laden gedaan
 • Truffelsaus met zomertruffel 20% 80 gr

  9,54

  Specialiteiten op basis van 20% zomertruffel. Het is ideaal als kruiderij voor croutons en vullingen voor voorgerechten, voor- en hoofdgerechten, omeletten en als basis voor alle gerechten met truffels.

  Shop nuBezig met laden gedaan