Truffelsnijder in polyethyleen voor levensmiddelen

36,00

De eerste truffelsnijder gemaakt van HACCP-goedgekeurd voedselpolyethyleen, dat geen contact tussen hout en voedsel toelaat. De truffelsnijder kan op jouw naam besteld en gepersonaliseerd worden.

VEILIGE BETALINGEN
  • Stripe
  • Visa kaart
  • MasterCard
  • American Express
  • Ontdek Card
  • PayPal
  • Apple Pay
COD: NB categorie: Label:

De truffelsnijder van HACCP-goedgekeurd Food Polyethyleen is een belangrijke stap voorwaarts in culinaire innovatie. Dit hoogwaardige materiaal is zorgvuldig gekozen om maximale voedselveiligheid te garanderen. De HACCP-certificering (Hazard Analysis and Critical Control Points) is een bevestiging van de geschiktheid voor direct contact met voedsel, bescherming tegen mogelijke besmetting en garantie voor hygiënisch en veilig koken.

Deze ultramoderne truffelsnijder is ontworpen met een doordachte benadering van functionaliteit en bruikbaarheid. Dankzij het gebruik van food-grade polyethyleen is de mogelijkheid van contact met hout geëlimineerd, een oplossing die tijdens het snijproces mogelijk schadelijke stoffen aan voedsel zou kunnen overbrengen. Met deze slimme en innovatieve keuze weet je zeker dat de truffelsnijder niet alleen superieure prestaties levert, maar ook veilig en gezond kookt.

Een bijzonder interessant aspect van deze truffelsnijder is de mogelijkheid tot maatwerk. U kunt het bestellen en op uw naam laten maken, waardoor het een exclusief en uniek object wordt dat zal opvallen in uw keuken. Of u nu uw naam, uw bedrijfslogo of een speciale boodschap wilt laten graveren, deze personaliseringsoptie voegt een persoonlijk en onderscheidend tintje toe aan uw culinaire tool.

Maar daar houden de voordelige eigenschappen van deze truffelsnijder niet op. Het intelligente ontwerp zorgt voor een ongeëvenaarde hantering en garandeert een perfecte controle tijdens het snijden. Dankzij de scherpe en resistente messen, gemaakt van hoogwaardige materialen, kunt u de truffels nauwkeurig en gelijkmatig snijden, waardoor hun organoleptische eigenschappen volledig worden verbeterd.

Of je nu een professionele kok bent, een kookliefhebber of gewoon graag thuis gastronomische gerechten maakt, deze truffelsnijder wordt je onmisbare bondgenoot. Het werken met truffels zal een nog aangenamere ervaring zijn, en uw gerechten zullen een vleugje verfijnde elegantie krijgen, wat de bewondering zal wekken van iedereen die het voorrecht heeft om ze te proeven.

Mis de kans niet om een ​​veilige truffelsnijder van hoge kwaliteit te bezitten, gemaakt van eersteklas voedingsmateriaal en aangepast aan uw wensen. Vernieuw uw passie voor koken en ontdek de sensatie van het creëren van buitengewone gerechten met deze ultramoderne tool, ontworpen met zorg en toewijding om aan uw hoogste culinaire eisen te voldoen.

Kleur

Blauw, Zwart, Wit, Groen, Bruin, Rood, Geel

Merk

Belastingtarief

22

Land van herkomst

Italië

Beoordelingen

Nog steeds geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Food polyethyleen truffelsnijder” te beoordelen