Koninklijke Baerii-kaviaar

43,20 - 1.480,00

De kuit van Acipenser baerii wordt gevangen als deze ouder is dan 7 jaar en heeft een deeltjesgrootte van ongeveer 2,7 tot 2,8 mm. Zwarte en grijze kleuren. Baerii-kaviaar heeft een licht kruidige en licht nootachtige geur met een boterachtige toon, de textuur smelt in de mond en laat sterke smaaksensaties achter, benadrukt door het milde Malossol-zoutproces.

VEILIGE BETALINGEN
  • Stripe
  • Visa kaart
  • MasterCard
  • American Express
  • Ontdek Card
  • PayPal
  • Apple Pay
COD: NB categorie: Label: , , ,

Acipenser baerii kuit, met nauwgezette aandacht gewonnen uit steuren die een volwassenheid van meer dan 7 jaar hebben bereikt, is een ongeëvenaarde culinaire delicatesse. Elke stap van het productieproces wordt meesterlijk uitgevoerd om een ​​uitstekend product te garanderen.

De kuit van deze kuit wordt gekenmerkt door een verfijnde granulometrie, met een diameter van ongeveer 2,7 tot 2,8 mm. Hun regelmatige vorm en delicate textuur voegen een vleugje visuele elegantie toe en nodigen uit tot een buitengewone smaakervaring.

Het kleurenpalet van deze ree is een echte symfonie van kleuren. De zwarte en grijze tinten versmelten tot een opvallend contrast en geven een gevoel van mysterie en verfijning. Elke parel is een klein culinair juweel, klaar om de ogen en het gehemelte te vangen met zijn tijdloze charme.

De geur die uit deze ree komt, is een genot voor de zintuigen. Een licht kruidige geur combineert met delicate nootachtige tonen, waardoor een harmonieuze synergie ontstaat die subtiel het reukvermogen streelt en gracieus de eetlust opwekt.

De textuur van deze ree is gewoon goddelijk. Het smelt zachtjes in de mond en laat een explosie van intense en verfijnde smaken vrij. De smaaksensaties verstrengelen zich in een aangenaam spel en laten een gedenkwaardig smaakspoor achter dat uitnodigt tot een andere smaak.

Deze Baerii-kaviaar, met vaardigheid en aandacht bewerkt, biedt een unieke en onvergetelijke culinaire ervaring. De boterachtige noot omhult het gehemelte in een omhelzing van plezier en biedt een moment van gastronomische extase om langzaam van te genieten en te waarderen tot de laatste hap.

De Malossol-zoutmethode is de perfecte schakel om de natuurlijke goedheid van deze ree te versterken. Door de delicate zouting komen de authentieke smaken naar voren zonder te worden overweldigd, wat zorgt voor een perfecte balans en een lichtheid in de mond die echte culinaire luxe definieert.

Acipenser baerii roe is veel meer dan een eenvoudig ingrediënt, het is een culinair kunstwerk dat traditie en uitmuntendheid omarmt. Gun uzelf het plezier om deze lekkernij te proeven en uw gerechten te verrijken met de fascinerende charme van een kostbaar en onvergetelijk product. Ervaar de unieke charme van Baerii-kaviaar en maak van elke speciale gelegenheid een onvergetelijk culinair feest.

Vervaldatum: 6 maanden.

gewicht NB
Formaat

30g, 50g, 100g, 1000g

Merk

HS-code

16043100

Belastingtarief

22

Land van herkomst

Italië

Beoordelingen

Nog steeds geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Royal Baerii Caviar” te beoordelen