Koninklijke Kaluga-kaviaar

54,90 - 1.790,00

Kaviaar van een bijzondere hybride van Kaluga-steur en Amoer-steur (Huso Dauricus x Acipenser schrenkii, Aquafarming). Genomen uit minstens 12 jaar volwassen steur. Eieren lichtkorrelig en stevig met een korrelgrootte van ongeveer 3,0 tot 3,3 mm zelfs groter, de kleur varieert van goud, grijs, bruin, grijszwart, grijsbruin tot goudbruin. Onderscheiden door een ongelooflijk delicaat, boterachtig aroma, met een lange afdronk, onderstreept door de milde en zachte Malossol-zoutmethode. Voor veel kenners momenteel de beste kaviaar ter wereld.

VEILIGE BETALINGEN
  • Stripe
  • Visa kaart
  • MasterCard
  • American Express
  • Ontdek Card
  • PayPal
  • Apple Pay
COD: NB categorie: Label: , , ,

De kaviaar geproduceerd uit een speciale hybride van Kaluga-steur en Amur-steur (Huso Dauricus x Acipenser schrenkii) via het geavanceerde proces van Aquafarming is een echt gastronomisch wonder. Deze unieke hybride combineert het beste van beide soorten, wat resulteert in een uitzonderlijke kaviaar, geliefd bij kenners over de hele wereld.

De kuit van deze kaviaar is afkomstig van steur die minimaal 12 jaar oud is gerijpt, wat garant staat voor de hoogste kwaliteit en sublieme smaak. Het graan van de eieren is helder en stevig, met een deeltjesgrootte variërend van ongeveer 3,0 tot 3,3 mm, en soms zelfs groter, wat een vleugje elegantie en aangenaamheid toevoegt aan het gehemelte.

Het kleurenpalet van deze kaviaar is een geweldige visuele ervaring. De kleur van de eieren varieert van goud tot grijs, bruin tot grijszwart en grijsbruin tot goudbruin, waardoor een caleidoscoop van tinten ontstaat die in het oog springen en uitnodigen om ze te proeven.

Het aroma van deze kaviaar is een echte uitnodiging tot genot. Een ongelooflijk delicate en boterachtige geur verspreidt zich in de lucht, anticiperend op de buitengewone smaak die op het punt staat het gehemelte te omhullen. De aanhoudende nasmaak laat een blijvende indruk achter en zorgt voor een onvergetelijke zintuiglijke ervaring.

De onderscheidende toon van deze kaviaar wordt gegeven door de Malossol-zoutmethode, die zijn unieke kenmerken verbetert zonder de natuurlijke smaak te overheersen. Door dit milde en zachte zoutproces komen de authentieke smaken volledig tot hun recht, waardoor de kaviaar een perfecte balans krijgt tussen delicatesse en smaak.

Het is geen verrassing dat deze kaviaar door veel kenners wordt beschouwd als de beste kaviaar ter wereld. Zijn uitzonderlijke kwaliteit, verfijnde smaak en onvergelijkbare zintuiglijke ervaring maken het tot een culinair hoogstandje als geen ander. De samensmelting van twee prestigieuze steursoorten, nauwgezette zorg bij de productie en verantwoord beheer via Aquafarming, maken het tot een ethische en luxueuze keuze voor liefhebbers van gastronomie.

Met elke hap van deze speciale kaviaar geniet je van de perfecte mix van traditie en innovatie, in het plezier van het ontdekken van het beste dat de natuur en het menselijk vakmanschap te bieden hebben. Of u het nu serveert bij speciale gelegenheden of om uzelf te verwennen met een moment van luxe en verfijning, de kaviaar van deze speciale hybride van Kaluga-steur en Amur-steur zal altijd een buitengewone en onvergetelijke culinaire ervaring zijn.

Vervaldatum: 6 maanden.

gewicht NB
Formaat

30g, 50g, 100g, 1000g

Merk

HS-code

16043100

Belastingtarief

22

Land van herkomst

Italië

Beoordelingen

Nog steeds geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Koninklijke Kaluga Kaviaar” te beoordelen