Oscietra koninklijke kaviaar

45,90 - 1.590,00

Een kaviaar van de Russische steur (Acipenser gueldenstaedtii). Het komt van volwassen steur voor 12 jaar. De eieren hebben een diameter tussen 2,9 en 3,1 mm en zijn glad en fluweelachtig van structuur. Rijke en complexe aroma's, kleur van grijs tot bruin, zelfs goudgeel. De smaak wordt onderstreept door de delicate zouting van de Malossol.

VEILIGE BETALINGEN
  • Stripe
  • Visa kaart
  • MasterCard
  • American Express
  • Ontdek Card
  • PayPal
  • Apple Pay

Amoersteur (Acipenser schrenckii) kaviaar is het resultaat van een uitzonderlijke duurzame kweekinspanning, met succes uitgevoerd in 's werelds meest geavanceerde aquatische kwekerij in China. Deze buitengewone structuur, in de voorhoede van zijn sector, zet zich in voor de bescherming en het behoud van deze kostbare steursoort en garandeert een ethische en respectvolle benadering van het milieu.

Het produceren van kaviaar van hoge kwaliteit kost tijd en geduld. Pas na minstens 12 jaar groei bereiken steuren de volwassenheid die nodig is voor de delicate extractie van hun kostbare eieren. Dit zorgvuldige en respectvolle proces van de levenscyclus van de steur garandeert de productie van kaviaar van uitzonderlijke kwaliteit, met ongeëvenaarde perfectie en smaak.

De parels van deze kaviaar variëren van halfvast tot stevig, met een korrelgrootte van 3,1 tot 3,3 mm, en soms zelfs groter, wat bijdraagt ​​aan een aangenaam mondgevoel. Hun kleurenspectrum, variërend van helderbruin tot goudgeel, is een lust voor het oog en voegt een vleugje luxe en verfijning toe aan elke tafel.

De smaak van deze heerlijke kaviaar is een symfonie van smaken. Met een delicate hazelnootbasis is er een fruitige noot die een verrassend evenwicht geeft. Het romige glazuur omhult het gehemelte met een omhullend en bevredigend genot en biedt een werkelijk unieke zintuiglijke ervaring.

Om de uitzonderlijke kwaliteit en buitengewone smaak van de kaviaar te garanderen, wordt het Malossol-proces gebruikt, een traditionele Russische methode die "licht gezouten" betekent. Deze techniek benadrukt de natuurlijke goedheid van de kaviaar en vermijdt dat de kenmerkende smaken worden bedekt met een overmatige hoeveelheid zout.

Duurzame aquacultuur, gecombineerd met het hoge niveau van vakmanschap in de verwerking van kaviaar, maakt deze delicatesse tot een waar gastronomisch juweel. U kunt met trots genieten van deze kaviaar van de Amoersteur, wetende dat u bijdraagt ​​aan de bescherming en het behoud van een belangrijke soort en tegelijkertijd geniet van het plezier van een ongeëvenaarde culinaire ervaring. Of je het nu in een informele setting of een speciaal feest drinkt, Amur-steurkaviaar brengt een essentie van elegantie en verfijning die elk moment onvergetelijk zal maken.

Ingrediënten: steurkuit, zout

Herkomst: Italië

Organoleptische kenmerken: middelgrote/grote eieren, grijze kleur met noisette tinten, van bruin tot goudkleurig; sterke en robuuste smaak

Bewaarcondities: bewaren in de koelkast bij 0°/+4°C

Consumptievoorwaarden: geniet van de kaviaar op zichzelf, lepels tegelijk of als garnering voor voor- en hoofdgerechten op basis van vis

Houdbaarheidsdatum: 90 dagen vanaf verpakking voor verse kaviaar, 180 dagen vanaf verpakking voor kaviaar die een lichte pasteurisatie ondergaat. Eenmaal geopend, gekoeld bewaren en binnen 3 dagen consumeren

Allergenen: vis en afgeleide producten

Voedingswaarden per 100 g (afhankelijk van het seizoen):
Energie: 927kJ / 221kcal
Vetten: 11 g waarvan verzadigde vetzuren 2,4 g
Koolhydraten: 4,8 g waarvan suikers 0,3 g
Eiwitten: 26 g
Zout: 2,9 gr

gewicht NB
Formaat

30g, 50g, 100g, 1000g

Merk

HS-code

16043100

Belastingtarief

22

Land van herkomst

Italië

Beoordelingen

Nog steeds geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Royal Oscietra Caviar” te beoordelen