Pizza King pizzaoven

60,00

Italiaanse stenen pizzaoven, merk Pizza King
Met hittedeflector, authentieke houten pizzascheppen
Zelfgemaakte pizza klaar in slechts 5 minuten!
Koken op vuurvaste steen bij een constante temperatuur
Warmtedeflector van 1200 W: gelijkmatige warmteverspreiding
Regelbare thermostaat met lichtindicator
Timer: 0-30 minuten

beschikbaar 100

VEILIGE BETALINGEN
  • Stripe
  • Visa kaart
  • MasterCard
  • American Express
  • Ontdek Card
  • PayPal
  • Apple Pay
EAN: 0805698515870 COD: 5870 categorie: Label: , ,

De Pizza King Pizza Oven is een authentiek Italiaans juweel voor pizzaliefhebbers, ontworpen om uitstekende prestaties en een unieke kookervaring te bieden. Deze oven, onder de naam Pizza King, beschikt over een groot aantal functies die hem tot een ideale keuze maken voor degenen die in het comfort van hun huis heerlijke pizza's willen bereiden.

Een van de onderscheidende kenmerken van deze oven is de vuurvaste stenen constructie, die een gelijkmatige en knapperige bereiding garandeert. De oven is uitgerust met een warmtegeleider van 1200 W en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling binnenin, waardoor een perfect knapperige bodem en een goed gebakken topping ontstaat.

De authentieke houten pizzaschillen die bij de oven worden geleverd, voegen een vleugje traditie toe aan je kookervaring. Met deze schillen schuif je je pizza eenvoudig en nauwkeurig op de steen.

Dankzij de regelbare thermostaat met indicatielampje kun je de oventemperatuur nauwkeurig regelen en aanpassen op basis van jouw voorkeuren en specifieke pizzabereidingsvereisten. Met de ingebouwde timer, met een bereik van 0-30 minuten, stel je de gewenste kooktijd in, zodat je perfect gebakken en goudbruine pizza's krijgt.

De grote verrassing is dat de Pizza King Pizza Oven het mogelijk maakt om in slechts 5 minuten een zelfgemaakte pizza te hebben! Dankzij het vermogen om een ​​constante temperatuur op de steen te handhaven, kunt u in ongelooflijk korte tijd verbluffende resultaten bereiken.

Kortom, de Pizza King Pizza Oven is de perfecte metgezel voor pizzaliefhebbers die op zoek zijn naar een authentieke en professionele ervaring in hun keuken. Met de combinatie van geavanceerde technologie, hoogwaardige materialen en Italiaans design is deze oven klaar om u in een handomdraai knapperige en heerlijke gastronomische pizza's aan te bieden.

Merk

Beoordelingen

Nog steeds geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pizza King pizzaoven” te beoordelen