Kom funziona?

Ons hele affiliate-proces is zeer eenvoudig te gebruiken met behoud van absoluut nauwkeurige affiliate-tracking:

  1. Klanten klikken op de affiliate-link op uw site/blog
  2. Voor trackingdoeleinden wordt het IP-adres van de klant geregistreerd en wordt er een cookie in zijn browser geplaatst
  3. Klanten bezoeken onze winkel en doen een aankoop
  4. De bestelling wordt voor u behandeld als een conversie
  5. We zullen beoordelen en beslissen of we de verkoop goedkeuren
  6. U ontvangt betaling van commissies

Voordelen van ons affiliate programma

Verdien tot 10% commissie

U kunt niet alleen lid worden van ons team en ons helpen uw favoriete producten onder de aandacht te brengen, maar u kunt ook worden beloond voor uw inspanningen. Ons systeem houdt de conversie bij en beloont u genereus voor elke klant die u naar ons doorverwijst.

Hoge conversieratio = meer geld

Ons bedrijf heeft een van de hoogste conversieratio's in de branche. Met onze uitstekende conversieratio is de kans groter dat de mensen die u hier aanbiedt onze producten kopen.

Lange duur van cookies

Als een klant 30 dagen lang van uw site naar de onze gaat en vervolgens weer terug om producten te kopen, krijgt u nog steeds de commissie.

Dat is alles! U stuurt ons klanten, wij sturen u geld!

Aanmelden en uw account instellen kan niet eenvoudiger. In slechts vijf minuten kunt u beginnen met het doorverwijzen van zaken naar ons. U kunt de betaling van commissies aanvragen wanneer u maar wilt vanaf uw aangesloten account. Wij betalen u via PayPal of bankoverschrijving.

Begin nu met geld verdienen!

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan ons partnerprogramma. We belonen u met commissies op alle verkopen die u doorverwijst. Verdien tot 10% commissie.