1-12 weergave van 40-resultaten

 • Balsamico azijn van Modena IGP met truffel 100 ml

  8,43

  Condiment op basis van balsamicoazijn uit Modena op smaak gebracht met truffels. Het is ideaal als specerij op salades, risotto's, eieren, vleeswaren en kazen.

  Shop nuBezig met laden gedaan
 • Truffelsnijder van roestvrij staal

  27,00

  Truffelsnijder, roestvrijstalen mandoline. Gemaakt in Italië.

  Shop nuBezig met laden gedaan
 • Truffelsnijder in polyethyleen voor levensmiddelen

  36,00

  De eerste truffelsnijder gemaakt van HACCP-goedgekeurd voedselpolyethyleen, dat geen contact tussen hout en voedsel toelaat. De truffelsnijder kan op jouw naam besteld en gepersonaliseerd worden.

  ScegliBezig met laden gedaan
 • Witte truffelboter

  10,71 - 48,09

  Specialiteiten op basis van boter en witte truffel. Het is ideaal als kruiderij voor croutons en vullingen voor voorgerechten, voor- en hoofdgerechten, omeletten en in ieder geval als basis voor alle gerechten met truffels.

  ScegliBezig met laden gedaan
 • Carpaccio van zomertruffel Kosher 80 gr

  22,32

  Specialiteit op basis van plakjes zomertruffel in olie. Kosjer gecertificeerd. Ideaal voor croutons en om voorgerechten op smaak te brengen.

  meerBezig met laden gedaan
 • Dressing met witte truffelsmaak op basis van extra vierge olijfolie 100 ml

  6,60

  Extra vierge olijfolie met witte truffelsmaak. Het is ideaal als kruiderij voor croutons en vullingen voor voorgerechten, voor- en hoofdgerechten, omeletten en in ieder geval als basis voor alle gerechten met truffels.

  Shop nuBezig met laden gedaan
 • Parmezaanse kaas en Bianchetto truffelcrème 80 gr

  6,66

  Specialiteiten met Parmigiano Reggiano en Bianchetto truffel. Maak de Specialità con Parmigiano e Tartufo saus in een pan, giet de pasta af, bak 1/2 minuut en voeg de Parmezaanse kaas toe om het gerecht compleet te maken.

  meerBezig met laden gedaan
 • Crème van eekhoorntjesbrood en witte truffel 80 gr

  8,10

  Specialiteiten op basis van eekhoorntjesbrood en witte truffel. Het is ideaal als kruiderij voor croutons en vullingen voor voorgerechten, voor- en hoofdgerechten, omeletten en in ieder geval als basis voor alle gerechten met truffels.

  Shop nuBezig met laden gedaan
 • Pecorino Romano DOP creme met gewaardeerde zwarte truffel 80 gr

  8,64

  Specialiteiten op basis van Pecorino Romano DOP en gewaardeerde zwarte truffel. Het is ideaal als kruiderij voor croutons en voorgerechten.

  meerBezig met laden gedaan
 • Durian chips met witte truffel 40 gr

  Durian chips met witte truffel 40 gr

  7,00

  Durian-chips worden geproduceerd met de vrucht van de plant van het Durio-geslacht, dat veel verschillende variëteiten omvat en waarvan de meest voorkomende Durio zibethinus is. Dankzij het hoge gehalte aan voedingsprincipes, vitamines en nutraceutische stoffen wordt het gedefinieerd als de koning van het fruit.

  Shop nuBezig met laden gedaan
 • Ketchup en zomertruffel 90 gr

  5,82

  Specialiteiten op basis van ketchup en zomertruffel. Ideaal voor het kruiden van vlees, koude gerechten, gekookt vlees, salades.

  Shop nuBezig met laden gedaan
 • Mayonaise en zwarte zomertruffel 80 gr

  5,82

  Compacte crème op basis van mayonaise en zwarte zomertruffel. Ideaal voor het kruiden van vis, schaaldieren, vlees, koude gerechten, gekookt vlees, salades.

  meerBezig met laden gedaan